VÚB banka znížila sadzby úverov

03.12.2004 Celý región

Bratislava, 3. december 2004 – VÚB banka už po štvrtýkrát v tomto roku zareagovala na zníženie úrokových sadzieb NBS a upravila sadzby na úverových pro...
Bratislava, 3. december 2004 – VÚB banka už po štvrtýkrát v tomto roku zareagovala na zníženie úrokových sadzieb NBS a upravila sadzby na úverových produktoch i na depozitách.

Zmeny sa dotkli najmä hypotekárnych úverov. Úrokové sadzby posunula VÚB banka smerom nadol pri jednoročnej fixácii na hranicu 4,79% (so štátnym príspevkom), pri sadzbe fixovanej na 5 rokov klesla na 5,49% (vrátane štátneho príspevku) a pri fixácii na 10 rokov dosahuje sadzba úroveň 5,99% (vrátane štátneho príspevku). Vzhľadom na výhodnosť jednoročnej fixovanej úrokovej sadzby VÚB banka ponúkla svojim klientom možnosť zmeny typu úrokovej sadzby z pohyblivej na 1 ročnú fixovanú, ktorá je momentálne pre klienta najvýhodnejšia.
Zníženie sadzieb sa dotklo aj všetkých tých klientov, ktorý majú na svojich účtoch povolené prečerpanie, čiže kontokorentný úver. Tu VÚB banka znížila úrokovú sadzbu o 0,5% na hranicu 14,5%. Táto zmena sa dotýka ako fyzických, tak aj právnických osôb.
Úrokové sadzby banka upravila smerom nadol aj u nových Profi-úverov, určených segmentu malých podnikateľov a živnostníkov. Títo klienti môžu získať úver už od úrokovej sadzby 5,9%.

VÚB banka je členom medzinárodnej bankovej skupiny Gruppo Banca Intesa. Zaujíma popredné miesto na slovenskom finančnom trhu tak v oblasti pasívnych, ako aj aktívnych obchodov. Za rok 2004 získala prestížnu cenu časopisu Euromoney – Najlepšia banka na Slovensku.
VÚB banka má po celom Slovensku 207 retailových a 26 firemných pobočiek.
 

Vyberte región